Levering & Returnering.

Levering:

  • Vi sender med Post Nord.
  • Fragtfri levering til nærmeste pakkeshop, ved køb over 500kr. Gælder kun i Danmark.
  • Fragt til pakkeshop 45kr.
  • Fragt til bopæl 65kr.
  • Levering 2-7 arb. dage, med mindre andet er anført under varen.
  • Håndlavede vare kan der være længere leveringstid på, vi kontakter dig i hvert enkelt tilfælde.
  • Mulighed for afhentning af ordre på en af vores 2 adresser.

 

Fragt af Foder og Grus.

Da begge kategorier sendes fra fjernlager, er vi nød til at skille varene ad på webshoppen.

Det betyder for dig som kunde, at du kun kan bestille Katte grus for sig.

Bestiller du foder sammen med øvrige produkter, dog ikke katte grus. Vil alle øvrige produkter blive sendt til nærste pakkeshop, og foderet vil komme til døren.

Dette er udelukkende fordi tredjeparts fragtpriser er noget højere end normalt, og ved at gøre det på denne måde, kan vi holde priserne på et spiseligt niveau for din skyld..


Returnerings politik

Som kunde har du 14 dage fra modtagelsen af din ordre til at meddele Cattoys By Stollesen & Stoltze, at du fortryder dit køb. Efter at meddelelse om fortrydelse er blevet afgivet til Cattoys By Stollesen & Stoltze, skal varen returneres til Cattoys By Stollesen & Stoltze senest 14 dage efter afgivelsen af meddelelsen.

Fortrydelses- og returretten skal meddeles skriftligt til enten vores postadresse eller cattoys@cattoys.dk

 

Beløbet som refunderes er købesummen exklusiv leveringsomkostninger, da leveringsomkostninger påhviler køber. Du betaler selv for returfragten. Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.

Med andreord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Risikoen for at transportere varen retur til Cattoys By Stollesen & Stoltze hviler på dig som kunde. Varen kan også afleveres på en af Cattoys By Stollesen & Stoltze adresser.

Du vil modtage en mail, når vi modtager dine varer på vores adresse. Beløbet udbetales ikke kontant, men returneres på samme måde som der er betalt med.

 

Retur adresserne er:

Cattoys By Stollesen & Stoltze
Gl. Landevej 144
9440 Aabybro

Eller:

Cattoys By Stollesen & Stoltze
Granvænget 3
8832 Skals